dissabte, 25 d’abril del 2009

La PDD-Penedès dóna suport a la Iniciativa Legislativa Popular pel Referèndum d'Autodeterminació

En base a la nova Llei de Consultes Populars aprovada pel Parlament de Catalunya que contempla el Nou Estatut, Catalunya Estat Lliure i el col·lectiu 10mil a Brussel·les han iniciat una Iniciativa Legislativa Popular per tal que el Parlament de Catalunya tiri endavant un Referèndum d'Autodeterminació.

La ILP entrarà al Parlament el proper 6 de maig, posteriorment, la mesa del Parlament l'haurà d'acceptar. En el moment que això passi començarà la recollida de signatures que marca la llei, que són 50.000.

Un cop aconseguides les 50.000 signatures, la llei entraria al parlament per a ser debatuda i, si s'aprova, es convocarà el referèndum.

Hi ha moltes maneres de participar en aquesta iniciativa (recollida de signatures, fedataris-voluntaris per donar fe de les firmes, etc) i la PDD Penedès anima a tots i totes les penedesenques a assistir a la reunió de presentació de la ILP al Via Fora! de Vilafranca el proper dimecres 29 a partir de 2/4 de 9 del vespre. L'objectiu d'aquesta reunió és començar a teixir una xarxa sòlida a fi que es pugui garantir la recollida de signatures a tots els pobles de les nostres comarques.

Més informació:


Catalunya Estat Lliure






Ubicació Via Fora! Vilafranca



1 comentari:

  1. Compte! s'ha modificat la data de la reunió de voluntaris, passa a ser demà dia 29 a 2/4 de 9 del vespre, al mateix lloc, al Via Fora! de Vilafranca.

    ResponElimina